D-Kullen

 

Mor till kullen blir ”Xaffie”

 

Mountjoy Xweet Xaffie

Excellent utställning.

Godkänd i anlagsklass viltspårprov.

Godkänd Lydnad Startklass.

Godkänt Doftprov NoseWork.

Startat appellklass spår.

Höfter A

Ögon u.a                                                                                                                                                Genomfört BPH med skott.

Hon är en pigg och alert tik.                                                                                                                                 Hon är mycket arbetsglad.                                                                                                                             Hon är mycket lyhörd.                                                                                                                                     Hon är mycket snäll och social med både hundar och människor.                                                               Hon har genomfört BPH med skott.                                                                                                                Hon har A-höfter.

”Xaffie” är en mycket positiv tik. Hon har prövat på bruks, lydnad, viltspår, nose work. Och allt är lika kul. Hon har excellent på utställning.


"Xaffie” kommer ur en bra kull.
6 av 7 syskon är röntgade alla med godkända höfter.
6 i kullen har genomfört BPH med skott.

2 i kullen har pris på viltspårprov.

6 i kullen är utställda en med CK, tre med Excellent, en med Very Good och en med Good.

3 i kullen har godkänt doftprov i Nose Work.

1 i kullen används som stöthund vid jakt på rådjur, vildsvin, hjort, älg och hare.

Hela kullen har mycket energi och vill göra saker. Alla fungerar fint i familj med barn. De har mycket spring i benen älskar att löpträna vara med i skidspåret eller bara gå på promenad.

Far: till kullen blir ”Sonic”

Siegers You’re My Hero.

ResCERT & 3:a bästa hane.

Höfter A

Ögon u.a                                                                                                                                              Genomfört BPH med skott.

 

Han är en mycket balanserad ung hane.                                                                                                          Han är otroligt social och snäll med både människor och hundar.                                                                    Han är mycket lättlärd.                                                                                                                              Han simmar och apporterar vilt med stort intresse.                                                                                        Han har genomfört BPH med skott.                                                                                                            Han har A-höfter.

”Sonic” är utställd med CK och ResCert. Han tränas i viltspår, jakt och lydnad. Han är pigg och glad med energi och arbetsglädje. Samtidigt mycket cool. Tror att hans balanserade sätt passar ”Xaffie” perfekt. Han kommer från Danmark och har redan två syskon som har vunnit otroligt mycket på utställning. Hans mamma har pris på jaktprov och är utställningschampion. Hans pappa kommer från England och har lämnat mycket trevliga och vinstrika avkommor.